Easy elegance 6 kendisser, der er vilde med The Row

Foto: Mega

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at de amerikanske søstre, Ashley og Mary-Kate Olsen, har fået stor succes - de startede nemlig deres karrierer allerede lige, da de blev født.

Dengang vandt de hurtigt vores hjerter, og efter de i 2006 startede brandet The Row, vandt de sig lidt længere ind, og vi er stadig den dag i dag vilde med dem og alle deres designs.

’Easy elegance’ kan The Row-designerne Mary Kate og Ashley Olsen nemt skrive på CV’et. Deres kollektioner er nemlig kendt som noget af det ypperste, når det kommer til underspillet luksus. Tænk ultrasimple striktrøjer, perfekte frakker og oversized blazere, altsammen holdt i en neutral farveskala af beige, creme, brun, hvid og sort.

Det skal helst være så ’under radaren’, at du ikke umiddelbart kan spotte, at det er en The Row. Komfortabelt er også et af nøgleordene, for føler du dig godt tilpas i det, du har på, kan det ses. Få looket ved at dyrke eksklusive materialer som silke, kashmir og læder, og gå gerne efter lange længder, som i den grad er The Rows signatur.

Det er (heldigvis) ikke kun os, der elsker de spidse kanter og de skarpe snit, som The Row så ofte ynder at præsentere i deres kollektioner; det gør kendisserne også. Modellerne Gigi Hadid og Hailey Bieber og skuespillerinden Sienna Miller er vilde med The Row.

Læs også: Shop Meghan Markles eksakte ferielook

Det er dog ikke kun Hadid, Bieber og Miller, der elsker at iføre sig et af The Olsen's fantastiske designs; det er der andre kendisser, der også gør. 

Scroll løs i galleriet herunder for at finde ud af, hvilke items de tre kvinder foretrækker og se, hvilke kendisser der også hopper i de lækre designs fra The Row.

9 kendisser, der er vilde med The Row

Relaterede artikler