Stjæl looket Shop Meghan Markles eksakte ferielook

Foto: Mega

Meghan Markle blev i 2019 spottet med en kakigrøn kjole fra Stauds SS20-kollektion, som nu officielt er tilgængelig på brandets webshop.

Man kan nemt se sig misundelig på de royale fordele, som i september 2019 betød, at Meghan fik tidlig adgang til enkelte styles fra Stauds SS20-kollektion, som vi andre dødelige ellers udelukkende kunne bestille på brandets pre-sale og få fingrene i til det kommende forår.

Læs også: Barbara Gullsteins 10 februarfavoritter.

Meghan var iklædt det californiske mærke Staud med den bæredygtige kjole fra deres SS20-kollektion, da hun i september 2019 aflagde den sydafrikanske Auwal-moske et besøg – noget tyder på, at hun var en af de heldige, for kjolen var ikke til salg dengang. Den gode nyhed er, at kjolen som Meghan var iklædt på turen i Sydafrika, nu er til at få fingrene i på Stauds webshop.

Det lader ikke til at være et tilfælde, at Meghan valgte at iklæde sig det vintage-inspirerede designerbrand Staud. Det er nemlig alment kendt, at hun har en forkærlighed for bæredygtig mode – og den kakigrønne kjole som Meghan bar med ynde, er lavet af genbrugt nylon og udstråler casual vibes. En perfekt kjole til et varmere vejr, med dens luftige snit.

Foto: Mega

Medstifter af Staud, Sarah Staudinger, udtalte tilbage i september 2019 på Stauds vegne, at de var stolte af, at en royal figur som Meghan Markle bar en kjole fra deres brand.

”Verdens øjne er konstant på den royale familie, så det er er meget betydningsfuldt at hertuginden har sat et fokus på bæredygtighed,” sagde medstifter af Staud, Sarah Staudinger, da den eksotiske skønhed Meghan blev fanget af kameraerne i Sydafrika.

Den bæredygtige kjole fås i kakigrøn, som den Meghan blev spottet med, men den fås også i sort til dem, der går efter et mere nedtonet look. Du kan finde kjolen på Stauds egen webshop HER eller på webshoppen Net-a-Porter HER.

Psst! Vil du se mere til Meghans mange spændende looks? Så se med i galleriet herunder hvor vi har samlet over 30 af hertugindens ferielooks fra en tur til Australien:

Se alle Meghan Markles 32 looks fra den royale Australien-tour

 

Relaterede artikler