Valentine's Day: 10 gaver, vi gerne vil have

Valentine's Day: 10 gaver, vi gerne vil have
Foto: Produktfoto

Nu er der ikke længe til, at en hel dag afsættes til markering og fejring af kærlighed. Tirsdag den 14. februar er det Valentine's Day, og udveksling af kort, blomster og gaver er efterhånden blevet en tradition - en tradtion, som vi bestemt ikke har noget imod. Men hvad skal man ønske sig? Vi har samlet ti bud på gaver, som vi drømmer om lige nu.

Læs også: Shoppegalleri: 10 forårsfine cross body-tasker

Selvom det kan synes som en amerikansk tradition af et gaveræs, er det svært ikke at blive revet med af de mange romantiske vibes og lyserøde nuancer op til Valentine's Day. Mange designere - både internationale og danske - hopper med på den lyserøde vogn og lancerer kollektioner og enkelte items i anledningen af kærlighedens dag. Og i år er ingen undtagelse. 

Du kan blandt andet glæde dig til at se de fineste furry sko fra By Malene Birger, som i forbindelse med Valentine's Day sælges i begrænset antal. 

Se også: Gør en forskel for brystkræftramte i samarbejde med Estée Lauder Companies

Så hvis du er én af dem, der agter at fejre kærligheden den 14. februar, skal du skynde dig at sende denne ønskeseddel videre til din bedre halvdel. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet ti gaver, som vil gerne vil modtage...

Valentine's Day: 10 gaver, vi gerne vil have

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler