Shoppegalleri: 10 flotte solbriller til sæsonens første solstråler

Foto: Sean McMenomy. Styling: Kathrine Agger

Hvem elsker ikke et par flotte solbriller? Ikke nok med at de er praktiske, idet at de beskytter vores øjne fra solens skarpe stråler, men de er også prikken over i’et i ethvert outfit.

Se bare på Anna Wintour, der har været Editor-in-Chief på amerikansk Vogue siden 1988. Hun har gjort solbrillen til sin absolut signatur for sine ellers gennemførte outfits. Hun bærer de mørke solbriller udendørs såvel som indendørs, og ses ufatteligt sjældent uden – heller ikke da vi spottede Anna Wintour siddende på front row ved siden af den britiske dronning Elizabeth 2. under Londons modeuge i februar.

Vejret er stadig køligt, men der er efterhånden kommet flere solskinstimer i døgnet, og det frostklare vejr slipper heldigvis nogle solstråler igennem hist og her. Forårets ankomst giver derfor anledning til at finde dine solbriller frem fra sidste sæson og støve dem af - men holder de nu også denne sæson?

Læs også: Asos har lanceret de fineste, nye bryllupskjoler på budget

Det kan være en større videnskab at finde rundt i de forskellige modeller og lure, hvilken model der passer; ikke mindst til dit ansigt, men også til denne sæsons trends og tendenser. Heldigvis er der hjælp at hente lige her fra moderedaktionen.

Vi ser, at de gamle retrostyles endnu engang er dukket op i modebilledet, og derfor kan det næppe komme bag på nogen, at sæsonens solbriller er alt andet end neutrale. Gå efter de chikke katteøjne à la Hollywood, de sporty og smalle solbriller eller de runde med retro-referencer.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det eneste du skal gøre nu er at finde ud af, hvilken model du vil investere i og krydse fingre for masser af sol, så du kan få dine nye solbriller på asap!

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet 10 bud på sæsonens must-have solbriller.

Shoppegalleri: 10 flotte solbriller til sæsonens første solstråler

 

Relaterede artikler