Er du klar til bryllupssæsonen? Asos lancerer nye bryllupskjoler på budget

Foto: @kateupton

Hvis 2018 er året, hvor du skal giftes eller kender en heldig pige som skal, så ved du også, hvor vigtigt det er at få helt styr på den helt rette kjole. For der findes kun en kjole, der er perfekt til brylluppet - og med kjolerne fra Asos' bryllups-kollektion har det aldrig været nemmere at finde den helt ideelle kjole på budget.

Læs også: 9 ting, du ikke må tage på til et bryllup

Asos særlige bryllups-kollektion har nemlig netop tilføjet endnu flere smukke kjoler i webshoppen til den store dag – hvad enten du er den heldige brud eller den heldige brudepige. Derudover er der i kollektionen også accessories, undertøj og sko samt tøj til brudgommen og brudgommens forlover.

Udover de sædvanligvis smukke kjoler, der i kollektionen findes til enhver kropstype, så har vintage eksperter fra Asos-teamet nu også håndplukket de fineste vintagekjoler til bruden – og disse kjoler er dermed perfekte for hende, som vil have en helt enestående og bæredygtig kjole.

Alle styles kan købes på Asos netop nu – og i galleriet herunder kan du forelske dig i kollektionens helt unikke vintagefund, brudekjoler, accessories samt brudepigekjoler.

Asos ny bryllupskollektion 2018

Relaterede artikler