Skotrend vender tilbage takket være Squid Game
Foto: Copenhagen Fashion Week
Shopping

Netflix-serie giver kæmpe comeback til denne sko-trend

af Julie Sofie Hauritz og Dina Saugman 25/10/2021
Squid Game er Netflix' mest sete serie nogensinde, og det forstår vi godt! Har du også set den populære serie, husker du sikkert de hvide sneakers, spillets deltagere har på. Takket være serien har de omtalte sneakers nu gjort et kæmpe comeback – et comeback så stort, at internettet er udfordret på at få nok hjem.

Du husker formentlig de helt hvide, klassiske 'slip on'-sneakers fra Vans. De var særligt populære inden for skatermode, men for nylig har de gjort et kæmpe trend-comeback både på internettet og på hylderne i butikkerne.

Læs også: Skuespillerinden, Elizabeth Debicki, ligner prinsesse Diana så meget i den nye sæson af 'The Crown', at fans forveksler dem

Det skyldes nemlig den populære Netflix-serie, 'Squid Game', at efterspørgslen på de ikoniske sko er steget så markant.

Foto: Vans
Ikoniske slip-on-sneakers, Vans

I 'Squid Game' møder vi intet mindre end 456 personer, der alle er i pengenød. Derfor vælger de helt frivilligt at indgå i spillet, der bliver kaldt for 'Squid Game', hvor de har chancen for at vinde, hvad der svarer til cirka 250 millioner kroner.

Gennem spillet er alle deltagerne tvunget til at iføre sig et grønt joggingsæt med deres personlige spillernummer på ryggen og de hvide, ikoniske slip-on-sneakers.

Læs også: Har Carrie Bradshaw fået ny fyr i SATC-reebootserien, 'And Just Like That'?

Allerede et par dage efter serien blev udgivet, har søgninger på den hvide, klassiske slip-on-sneakers fra Vans skudt i vejret med intet mindre end 145%, og i starten af oktober var skoene de mest eftertragtede slip-ons baseret på antal søgninger på nettet. Det skriver Lyst i en ny undersøgelse.

Det er stadig uklart, om modellen fra 'Squid Game' virkelig er fra Vans, da vi i serien ikke kan se noget logo. Men der er ikke nogen tvivl om, at de ligner originalen fra Vans på en prik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grundet seriens popularitet ser det altså ud til, at vi ikke kun kommer til at se store støvler med fór dette efterår, men også en masse af de hvide, klassiske slip-on-sneakers.

Derudover rygtes det, at vi også kommer til at se en hel del til de populære sneakers til Halloween. Ifølge Lyst står 'Squid Game' nemlig også til at være den helt store udklædningstrend dette år, da der de seneste par uger ligeledes har været stor efterspørgsel på grønne joggingsæt, røde jumpsuits og sorte masker på nettet.

Derfor kan vi spørge, om de hvide sneakers i virkeligheden er blevet købt i anledningen af Halloween, eller for rent faktisk at blive en del af et hverdagsoutfit?

Det må tiden vise!

Vi glæder os til at se, om rygterne taler sandt - for de lyder nemlig, at vi kan se frem til en sæson 2 af den populære Netflix-serie.

Læs også: Her er alle de looks, vi indtil nu har set fra 'And Just Like That'-serien