Foto: PR
Favoritter

Moderedaktør Josephine Aarkrogh: "Det ønsker jeg mig i juni”

af Josephine Aarkrogh 4/06/2020
ELLEs Fashion & Digital Director, Josephine Aarkrogh, er i fuld gang med bryllupsplanlægningen, hun skal nemlig giftes til september. Se hendes 10 bryllupsnoter her.

// Josephine og hendes kæreste har efter udarbejdelsen af denne sag valgt at udskyde deres bryllup i 2021 pga. corona //

Sommeren er godt på vej, og blomsterne står i fuldt flor. Vejret bliver langsomt varmere og varmere og perfekt til planlægning af et bryllup.

ELLEs Fashion & Digital Director, Josephine Aarkrogh, er i fuld gang med bryllupsplanlægningen, hun skal nemlig giftes til september.

Og hvad er mere inspirerende end at planlægge et bryllup i forår- og sommersæsonen? Dagene er lyse og lutter glæde, man kan ikke andet end selv at blive glad af det.

Så hvis du ligesom Josephine også er i gang med at planlægge dit bryllup, skal giftes hen over sommeren eller bare drømmer lidt om den slags, så tag farven hvid i brug på forskud.

Det behøver ikke kun at være en brudekjole, der er hvid. Du kan sagtens komme i sommerbryllupsstemning ved at iføre dig lette hvide klæder.

Læs også: 20 bryllupssko til den kommende brud

Vælg en let hvid sommerkjole eller et par hvide bukser, en hvid top og et par nude hæle til. Du kan også vælge at tilføje pudder med lidt farve i og skabe den lækre sommerkulør i kinderne.

Se Josephines bryllupsnoter og bliv inspireret til sommerens lette klæder i galleriet herunder.