Bryllupslook

20 bryllupssko til den kommende brud

20/02/2020
Skal du giftes? Og mangler du stadig de helt rette sko, som skal bære dig igennem dit livs største dag? Så se med her hvor ELLE guider dig til 20 bryllupssko til den kommende brud.

Foråret banker så småt på døren, og dermed træder vi inden længe ind i bryllupssæsonen.

Måske er du en af de heldige, som i år skal sige ja til dit hjertes udkårende, og hvis det er tilfældet, er du sikkert allerede i fuld sving med at planlægge outfittet.

For kommer der i virkeligheden nogensinde endnu en dag, hvor dit look er lige så vigtigt som på din bryllupsdag? Resten af dit liv vil du og dine tætte familiemedlemmer jo kigge på billeder fra dagen, og derfor skal du selvfølgelig have intet mindre end det perfekte look.

Kjole, sko, clutch, hår, makeup, negle – og alt derimellem – alt skal bare spille.

Læs også: Den perfekte timeline til bryllupsplanlægning - fra 1 år før til den store dag.

Derfor må du gerne gå all in, når det kommer til dine bryllupssko. Gå efter et brand, du altid har elsket, men sjældent tillader dig selv at ’splurge’ hos. For det gode ved lige præcis dine sko er, at det nok er det element fra dit samlede bryllupslook, du lettest vil kunne anvende gang på gang efter den store dag.

Og kan du ikke allerede nu fornemme den glæde, du vil blive fyldt med, når du efter brylluppet kan style dine brudesko med et par jeans og en blazer på en hverdag og mindes hvad, der forhåbentligt var dit livs bedste dag.

ELLE har trawlet markedet igennem for delikate, lyse, blonde- og similistensbesatte sko, så du kan finde masser af inspiration til det helt rette par.

I galleriet herunder finder du 20 bryllupssko til den kommende brud: