'We Love To Care' Spændende nyhed åbner for første gang i Magasin

Foto: Imaxtree

Kalder alle modefans, der ønsker kvalitet frem for kvantitet.

Den 11. september 2021 slår Magasin Kgs. Nytorv dørene op til en ny afdeling, der byder på håndplukkede high-end vintagefund, der har tanke på kvalitet og design. 

Læs også: 10 steder du kan købe luksuriøse secondhand-tasker

Magasin Kgs. Nytorv har indgået et samarbejde med vintagebutikken Time's Up Vintage, der har adresse i Krystalgade i indre København, og sammen ønsker de at give et indblik i den ekstra værdi og historie vintagetøj har. 

Samarbejdet er indgået i forlængelse af Magasins 'We Love To Care'-strategi, der ønsker at bidrage til en mere ansvarlig og bæredygtig mode- og livstilsbranche.

Foto: PR

Pernille Bruun, indkøber hos Magasin du Nord, har etableret samarbejdet med Jesper Richardy, ejer af Time's Up Vintage, og hun fortæller:

"Min fornemmeste opgave er at sørge for, at vores stormagasiner har det, kunderne efterspørger. Vi ser, at de vil have affordable luksus – luksus med sjæl. Gerne helt unikt og samtidig bæredygtigt."

Derfor var det væsentligt at kigge ind i nye former for samarbejder. Pernille fandt Jesper og Time's Up Vintage som den helt rigtige partner til at give kunderne luksus vintage og storytelling.

Jesper Richardy viser også stor entusiasme omkring samarbejdet:

"Hvis alt jeg mener om konsumsamfundet og kvalitetsforståelse ikke bare skal være tomme floskler, så bliver vi nødt til at være med, hvor forbrugsfesten er, og det er i Magasin. Her kan vi videreformidle vores kærlighed til vintage og genbrug, og hvad tekstilkvalitet er for en størrelse til forbrugeren – for den er gået tabt."

Indkøbsdirektør hos Magasin du Nord, Margrethe Dahl Lermann, fortæller, at vi kan se frem til unikasæt og vintagetøj fra de mest ikoniske årtier:”På mange måder markerer samarbejdet den spændende udvikling, vi er i, hvor vores sortiment består af eksklusive kvalitetsvarer, der aldrig går af mode," uddyber Margrethe.

Læs også: De 9 bedste vintage- og secondhandbutikker i København

"Vi skal gøre kvalitet og omtanke sexet," fortæller Jesper, der retter sig mod en mere tidløs tilgang, hvor fokus ligger på kvalitet, snit og på materialevalg.

Foto: PR

Hvert et item, hver en perle, der lander i butikken, er omhyggeligt håndplukket af Jesper selv, hvad end det er den uundgåelige Burberry-trenchcoat, den ikoniske 2.55 Chanel-taske eller et sjældent Rolex ur.

Til spørgsmålet om, hvad hans eget bedste vintage-fund er, svarer han:

"Det bedste fund i min egen garderobe må være min perfekte, tilpas slidte, hvide t-shirt, der er behagelig og ikke til at opstøve andre steder og min Cartier hundefløjte-halskæde i guld, der har en stor historie bag sig. Det drejer sig om at holde udkig efter noget, der passer til en selv, og som man kan binde sin egen historie til.”

Magasin du Nord og Time's Up Vintage byder indenfor på Kgs. Nytorv, men du kan også tilgå deres Instagram-profil, 'tuvxmdn', hvor de løbende poster billeder af alle de vintage-items, der er tilgængelige i butikken. 

Læs også: shop 10 stilrene og tidsløse ure, der kan pifte ethvert outfit op

Relaterede artikler