her_er_den_ultimative_liste_over_de_bedste_januar-scoops_lige_nu
Foto: Sex and the City
Udsalg

Her er den ultimative liste over de bedste januar-scoops lige nu

af Cecilie Stubkjær Ottosen 12/01/2021
Januar er over os, og udover kulde og slud, så betyder det også UDSALG! Vi ved, at det kan være lidt af en jungle, og vi har derfor her samlet et overblik over alle de bedste online udsalg.

Januar kan ofte virke som en lidt trist måned. Julen er ovre, det er koldt og mørkt, man er løbet tør for chokolade og bliver på alle tænkelige måder mindet om, at nu er det vist tid til at starte i et fitnesscenter. Men ikke i år. Januar 2021 er på mange måder anderledes – men set på den lyse side, så slipper vi for fitness-reklamerne!

Det gode ved januar (læs: det bedste) og noget som er lige præcis, som det plejer, er januar-udsalgene! I hvert fald de online. ELLE guider dig herfor til nogle af de bedste af slagsen. For hvis der er noget, som vi her på redaktionen ELLE-sker, så er det at gøre et godt kup. 

Læs også 10 jeans til enhver begivenhed og pasform

Du kan bl.a. få op til 50% på mærker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Totême og Rains. Så måske det er nu, du skal købe dén trøje eller taske, som du længe har drømt om? Husk dog altid de gyldne regler når du shopper udsalg: kend din stil og køb kun noget som du véd, at du får brugt. Køb ikke spontant men køb kun det som du mangler eller længe har drømt om, og sidst men ikke mindst; husk altid at være en bevidst forbruger når det kommer til kvalitet og dit købs levetid.

Alt der er tilbage at gøre, er nu blot, at læne dig tilbage og lade ELLE guide dig til de bedste online udsalg herunder. Happy shopping!

Ganni: Vi elsker danske Ganni og deres farverige og ikoniske designs. På deres hjemmeside kan du spare op til 40%.

Pieces: Hos Pieces kan du spare op til 60% på deres styles. De har lige nu nogle virkelig fine sweatsuits i mange forskellige farver og til gode priser.

Zalando: Zalando har alt, hvad du mangler og sælger både tøj, sko og accessoires til både kvinder, mænd og børn. De har et bredt udvalg, god returpolitik og har lige nu op til 70% rabat på udvalgte varer.

Net-a-porter: Net-a-porter har op til 70% på udvalgte varer, og sælger eksklusive mærker som Stella McCartney, Saint Laurent og Chloé.

Baum und Pferdgarten: Danske Baum und Pferdgarten leverer tøj med uforglemmelige prints og smukke farver, og de har lige nu op til 50% rabat på deres hjemmeside.

Boozt: Boozt har lige nu op til 60% rabat på bl.a. kendte danske mærker som By Malene Birger og Designers Remix.

Magasin: Du kan spare op til 50% på alle Magasins lækre varer.

Asos: Asos har et bredt udvalg af unikke items til gode priser, og de har lige nu op til 80% rabat på deres styles.

MyTheresea: Den eksklusive webshop MyTheresa har lige nu op til 60% rabat på mærker som Alexander Wang, Proenza Shouler og Balenciaga.

Andpants: Hos andpants kan du både få high-end og highstreet mærker, og de tilbyder lige nu op til 50% rabat på mærker som Mads Nørgaard, Pico og Acne Studios.

Malene Birger: Du kan lige nu spare op til 50% på danske Malene Birgers klassiske og smukke styles.