Foto: Jette Jørs & PR
Shoppegalleri

10 jeans til enhver begivenhed og pasform

Af Josephine Aarkrogh 7/01/2021
De er kommet ind og ud af moden de sidste årtier, og de er back to stay. Denim jeans går du aldrig galt i byen med, og vi lover dig, at du ikke vil fortryde at have investeret i et perfekt par denne vinter! Læs med når ELLEs modeteam kommer med deres bud på de bedste, velsiddende vinter-jeans.

Vidste du, at jeans stammer helt tilbage fra 1870’erne, og at tekstiltypen denim og jean oprindeligt blev fremstillet i den italienske kystby Genova? Der er ingen tvivl om, at vores forhold til denim jeans er et både længerevarende og langtidsholdbart forhold – og ét, som vi ikke har tænkt os at give slip på!

Læs også: 10 varme dunjakker, der klæder dig på til vinterens kulde

Der er uendelige styling-muligheder, og jeans kan gå til any occassion! Til de kolde vinterdage kan du style dem med chunky støvler og en varm strik, og til fredagens løjerligheder (når de altså kommer tilbage), kan du style dem med et par fine, farverige stiletter og en oversized skjorte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uanset om du er til de mere klassiske straight jeans ala Lowes eller til de brede som Gannis, så guider vi dig igennem her. Måske du føler, at jeans kan blive for kedelige? Så er det godt, at vi har samlet mange forskellige styles i shoppegalleriet- så mon ikke der også er et par, som passer lige nøjagtig til dig og din stil? 

Læs også: 10 januar-favoritter til et chikt og komfortabelt workwear look

Kig med her i galleriet og find dine yndlingsjeans.