Shoppegalleri Få månedens elegante forside-look

Foto: Marco van Rijt

December måned er lige om hjørnet, sådan helt bogstaveligt talt, for om blot én dag træder vi ind i årets officielle julemåned, der er spækket med alt det gode som æbleskiver, julepynt, gløgg og indendørs hygge med familien.

En ny måned betyder også, at der er landet et nyt ELLE på gaden, som denne gang har fokus på julen. Vi guider til, hvordan du kan opnå julens look med silkepyjamaser, blød strik, juvelfarver og masser af glitter. Desuden har ELLEs moderedaktion fundet 196 julegaver til under 1000 kr., så du kan komme i gang med ønskelisten.

I ELLEs december udgave kan du også læse eksklusive interviews med blandt andre Gossip Girl-stjernen Blake Lively og den danske tekstildesigner Helene Blanche, som står bag et af årets juleborde hos Royal Copenhagen.

Læs også: 12 modebøger til din juleønskeliste 

Lad dig inspirere af månedens forside-look med smukke Juliane Grüner og få et præg af julen over dig. For at opnå looket skal du iføre dig behagelige, silkebløde materialer i gyldne og brune nuancer tilsat et drys af glimmer i form af legesyge detaljer. Silke emmer af casual elegance og kan derfor både styles op og ned alt efter, hvilket tilbehør man vælger at sætte til, så der er lagt op til fri leg.

I galleriet har ELLEs moderedaktion udvalgt 10 styles, der er inspireret af det smukke forside-look, så du kan kopiere looket ind i din egen garderobe…

Shoppegalleri: få månedens forside-look

Relaterede artikler