Modebøger 12 modebøger til din juleønskeliste

Foto: PR.

Bøger er på mange måder gaven, der bliver ved med at give. Du kan tage dem frem for evigt, og de bliver altså ikke dårligere, bare fordi du allerede har læst dem en gang.

Vores yndlingsbøger handler selvfølgelig om mode. Selvom en skønlitterær roman kan være herlig at dykke ned i, så er det bare spændende at gøre sig klogere på noget, man i forvejen er interesseret i.

Enhver fashionista har nemlig ikke kun mode på hjernen, når det kommer til tøj og sko. Dit hjem kan sagtens afspejle din interesse i moden, og den kan du for eksempel udtrykke ved at omgive dig med bøger om emnet.

Læs også: 12 julegaver til din far under 1000 kroner.

Heldigvis er der rigtig mange spændende bøger på markeder, der handler om mode. Moden er noget, som vi alle sammen beskæftiger os med dagligt, idet vi hver dag klæder os på - og derfor er der selvfølgelig masser af gode modebøger, der handler om styling, og som guider dig til en specifik måde at klæde dig på.

Danske Pernille Teisbæk har for eksempel skrevet en bog om, hvordan du klæder dig skandinavisk, mens listen også indeholder en guide til af dresse á la en fransk madamme.

Men de helt store modehuse vil også lege med, når det kommer til stylingen af dit coffee tabel. For selv om du ikke læser i bøgerne hver dag, kan de sagtens ligge fremme og give en daglig fryd for øjet.

Hvis du mangler inspiration til din juleønskeliste, er der altså masser at hente her. En bog er nemlig måde dejlig at modtage, men det er også skønt at give en gave, der kan bidrage til gode stunder, og som tilmed er uddannende.

I galleriet herunder har vi samlet 12 modebøger, som du fluks kan skrive på ønskelisten.

12 modebøger til din juleønskeliste

Relaterede artikler