Få Jeanne Damas’ klassiske pariser-look på budget

Foto: All Over Press / produktbilleder

Hun er cool, hun er ung, hun er smuk, og så er hun fransk. Vi snakker selvfølgelig om den parisiske Jeanne Damas, som udover at være model og forfatter, er forretningskvinde og grundlægger af webshoppen Rouje, som du kan tjekke ud lige her. 

Og som bekendt er vi her på ELLE vilde med Paris og byens fashionable kvinder, hvilket betyder at vi selvfølgelig også er vilde med Jeanne Damas.

Faktisk er hun ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkroghs nye fashion-darling, som på det seneste har været en personlig inspirationskilde, når det kommer til Josephines valg af stilsikre items. 

Selvom vi danskere allerede har reserveret en særlig plads til de klassiske tendenser i vores garderobe, så kan vi altid kigge mod vores franske veninder i syd og få ny inspiration - for de franske kvinder sætter nemlig altid items sammen på den mest misundelsesværdige måde.

Tag som eksempel dette look - her har Jeanne på den mest forunderlige og afslappede måde fået et par jeans og en hvid t-shirt til at shine og se helt gennemført lækkert ud. Hendes hemmelighed? It's all in the details!

Læs også: Johannes favoritter: 10 klassiske, scandi-cool items på budget

For med et så simpelt outfit, skal der naturligvis kræses om detaljerne - og det gør Jeanne igennem nøje udvalgte accessories og et par søde, røde læber.

... Så bliver det ikke mere stilet, voila! 

Hvis du vil kopiere den franske it-kvinde, kan du swipe dig igennem galleriet nedenfor, hvor du finder inspiration til den tidløse og simple elegance. 

Psst... Vi lover, du i galleriet kan samle inspiration til dit næste klassiske køb, med rigtig god samvittighed - for alle 10 items er på budget, hvilket betyder at der også er plads til tidlige julegaveindkøb! 

Få Jeanne Damas’ klassiske pariser-look på budget

 

 

 

Relaterede artikler