Shoppegalleri Få Caroline Wozniackis stilsikre forside-look

Foto: Sean McMenomy

Hold nytårsstemningen i live lidt endnu ved at tilføje pailletter til dit outfit. Det lyder måske fornemt for et arbejds-look, men du kan sagtens gøre glitteren hverdagsvenlig ved at tilsætte en kraftig strik. Vær festlig, hold varmen og pift looket op med en farverig neglelak og nogle markante smykker.

Denne måneds ELLE er netop landet på gaden, og her går vi tæt på tennisstjernen, Caroline Wozniacki, der også pryder forsiden.

Da Caroline, i januar 2018, vandt karrierens første Grand Slam-tunering, sagde hun i sin takketale, at hun kun manglede en ELLE-forside for at fuldføre karrieren. Det danske sportstalent mente selvfølgelig ikke en dansk ELLE-forside (den havde hun nemlig allerede lavet i marts 2017), men chefredaktør, Cecilie Ingdal, tænkte alligevel, at hun ville tilbyde Caroline endnu et cover. 

Læs også: Få et smugkig i ELLEs januar-magasin med Caroline Wozniacki på forsiden.

Således pryder den 28-årige blonde tennisgigant månedens forside iført pallietter og hverdagsstrik. Et delikat outfit, der alligevel er supernemt at gøre efter. 

ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein, der også har stylet forsiden, har fundet 10 items, der hjælper dig med at skabe det stilsikre forside-look. 

Scroll løs i galleriet herunder hvor vi har samlet dem til dig: 

Få månedens stilsikre forside-look

Relaterede artikler