ELLE januar Få et smugkig i ELLEs januar-magasin med Caroline Wozniacki på forsiden

Foto: Sean McMenomy/Anders Schønnemann

Året er skudt i gang med et nyt ELLE på gaden. Vi har dedikeret 2019s første magasin til cool kvinder og i særdeleshed forsidemodellen, Caroline Wozniacki.

Udover Grand Slam-vinderen kan du glæde dig til eksklusive interviews med den tidligere amerikanske førstedame, Michelle Obama, designere Julie & Bex Fagerholt, teaterinstruktør og -direktør, Elisa Kragerup, og smykkedesigner, Julie Nielsdotter.

ELLEs moderedaktion har været på jakkejagt og udvalgt 30 jakker og frakker, der pifter dit vinter-look op. Du kan også glæde dig til en guide til, hvor du som tidligere Céline-pige nu skal gå hen, efter nøglerne har skiftet hænder fra Philos til Slimanes.

I årets første ELLE giver vi dig desuden artiklen ”Ind til mig igen”, der hjælper dig til at finde ind til din kerne, samt en rejseguide til Bali.

Sammen med ELLE får du også ELLE Decoration, hvor vi klæder dig og din bolig på, til alt det bedste interiørscenen har at byde på anno 2019.

Vi sætter spot på 2019s vigtigste tendenser, der indbefatter alt fra, hvilken farve du skal holde øje med, til en guide, der gør dig klogere på det japanske begreb ikigai, som er det nye buzzword.

Psst... Du kan få et nærmere smugkig på det nye ELLE Decoration her.

God læselyst!

Nyt ELLE på gaden / januar 2019

Relaterede artikler