Spottet på Instagram: Dette populære item er et musthave i din efterårsgarderobe

Foto: Imaxtree

Du har måske spottet de chunky striktrøjer og lag-på-lag-looks på influencerne i de seneste uger, hvor efteråret for alvor har meldt sin ankomst.

Men har du også lagt mærke til den nye pige i klassen hvad strik angår?... eller skulle vi sige gamle, for trenden emmer bestemt af retro-referencer. Dét har influencerne i den grad, og vi ser i øjeblikket den ene influencer efter den anden iføre sig den; nemlig den strikkede vest, som her hvor danske Marie Jedig er hoppet i en cool strikvest i retro-print:

Også Sophia Roe har taget trenden til sig, her iført en lækker chunky strikvest med fine rullekrave-detaljer:

Altid stilige Emili Sindlev er ligeledes gået all in på strikveste og styler dem på forskellig vis, som da hun under den københavnske modeuge bar en skøn Stine Goya-strikvest tilsat et par bukser samt sneakers.

Men Emili viser også, at strikvesten (denne er fra Ganni) kan styles mere feminint, som her hvor hun legende har tilsat en skjorte under, for et mere feminint og elegant look:

Læs også: Siws favoritter: 10 ternede styles til at gå efteråret i møde med.

Har du også mod på at hoppe i en strikket vest dette efterår, så find inspiration i galleriet nedenfor og find den der passer til dig:

strikveste-elle-dk

Relaterede artikler