Siws favoritter: 10 ternede styles til at gå efteråret i møde med

Foto: PR

Knap slog kalenderen september før de kølige temperaturer for alvor ramte os – og hvilken bedre undskyld for at hoppe i (endnu flere) ternede prints?

Så dyk ned i din garderobe, hiv de ternede styles frem i dagslyset og gør din garderobe klar til efteråret.

Leg gerne med sammensætningen af de forskellige ternede prints i fx en lag på lag kombination af de ternede styles, og oplev at kontrasten mellem de forskellige tern skaber dybde og tilfører looket et sanseligt, legende element. Her ville jeg elske at iføre mig den feminine, ternede Lovechild-kjole med de cool ternede bukser tilsat under – eller hoppe i den ternede frakke og kombinere den med den oversized taske i matchende mønster, for at skabe et quirky og kontrastfyldt look.

Chunky støvler er et must dette efterår – og jeg ville elske at hoppe i denne ternede udgave, der med sin chunky sål og de brede snørebånd har en lækker sporty vibe over sig.

Læs også: Derfor skal du kende New Yorker-mærket Khaite.

En af mine absolutte key-items i egen garderobe er en klassisk ternet blazer til et par jeans og sneakers eller støvler – helt perfekt til hverdagsgarderoben. Find mit bud på både den ternede klassiske blazer samt en opgraderet udgave af selvsamme slags i galleriet nedenfor, sammen med mine øvrige favoritter – og lad dig inspirere hvis du lige mangler dét item til at fuldende din efterårsgarderobe:

10-ternede-styles-elle-dk

Relaterede artikler