Designsamarbejde Balenciaga x Crocs - kom tættere på himlen i 5000-kroners gummisko

Foto: Balenciaga.

Hvem drømmer ikke om moderigtigt, men behageligt fodtøj? Glem alt om spidse stiletter – vores bønner er blevet hørt!

I oktober 2017 præsenterede Balenciaga sit samarbejde med Crocs under Paris Fashion Week. Her gled modellerne ned af catwalken iført Balenciagas svar på den praktiske gummisko – dog tilsat pynt og plateau.

Med et var mode-vandet delt. Nogle kaldte fodtøjet for ’de grimmeste sko nogensinde’, mens andre ikke kunne vente med at få fingrene i de spektakulære gummisko.

 

 

 

Et opslag delt af full collection AUG18 (@no__refunds) den

13. Mar, 2018 kl. 2.00 PDT

 

I februar 2018 blev det så muligt at forudbestille skoene hos blandt andre Barneys, og i løbet af et øjeblik var skoene væk. Hvem griner sidst? Balenciaga! 

I sommeren 2018 lancerede Balenciaga så to nye farver, og hvis du er lynhurtig, kan du få fingrene i et par. Du skal dog være parat til at smide over 5.500 kr. for de øjenvendende platforms, men så får du altså både et udsyn 13 cm. over din normale højde, påsat pynt og selvfølgelig Balenciagas logo, som du ikke skal snydes for at flashe.

Er du mindre ’flashy’ – eller vil du bare gerne spare lidt på financerne – så kan du også gå med den mere ’low key’ version af samarbejdet. ’Nøjes’ du med at lægge 3.235 kr. kan du nemlig få fingrene i Balenciagas Foam Clogs uden påsat pynt.

Hvis du savner de føromtalte manglede spidse stilethæle, så er der måske håb forud. I juni 2018 'teasede' Balenciaga nemlig for stiletversionen af samarbejdet med Crocs:

 

 

Et opslag delt af Balenciaga (@balenciaga) den

29. Jun, 2018 kl. 5.41 PDT

 

Læs også: Designsamarbejde Mads Nørgaard præsenterer samarbejde med kjoledesigner Sofie Sol.

Det er ikke første gang, vi ser udskældte sko i en ny fortolkning fra Balenciagas Demna Gvasalias hånd. Også brandets Triple S Sneakers, som spottes vidt og bredt i modebilledet, har fået et par hårde ord med på vejen. Drømmer du om at iføre dig de 90’er-pedel-lignende sneakers, skal du hæve godt over 5.000 kr. fra bankbogen.

Balenciaga Triple S sneakers. Foto: All Over Press

Balenciaga Triple S sneakers.

Meget kan man sige om ’the ugly shoes’, men udsynet fra toppen, iført Balenciaga sko, kan ikke fejle noget.

Relaterede artikler