Designsamarbejde Mads Nørgaard præsenterer samarbejde med kjoledesigner Sofie Sol

Foto: Mads Nørgaard

Under en ferie til New York havde den unge kjoledesigner Sofie Sol postet et par billeder på Instagram af sig selv iført nogle af sine kjoledesigns.

Kort efter hun kom hjem tikkede der en besked ind fra Mads Nørgaard, som havde set hendes kjoler og gerne ville forhandle dem i butikken på Strøget. Med andre ord; der var tale om kærlighed ved første (insta)-blik.

Noget, Sofie Sol selvfølgelig takkede ja til, og nu er der så lagt op til vol. 2 af deres samarbejde.

Den 17. august er nemlig dagen, hvor Mads Nørgaard præsenterer et eksklusivt samarbejde med Sofie, som har designet en lille kollektion af unikke kjoler for mærket. Kjolerne er håndlavede og lavet af overskydende stoffer fra produktionen af Mads Nørgaards ikoniske #101 T-shirts, der er en central og fasttømret del af Mads Nørgaards design-dna. 

Sofie Sol er kendt for sine kjoler, som fås i alle regnbuens farver og mønstre og de håndlavede kjoler er desuden kendetegnet ved at være lidt oversized og feminine. 

Læs også: Caroline + Frederik - se de eksklusive billeder fra årets modebryllup i København 

Det er ikke første gang, at Mads Nørgaard på denne måde støtter et ungt designtalent. For 2 år siden lancerede de fx en sporty badetøjskollektion med designeren Freya Dalsjø, for ikke at glemme sidste års ultraseje designsamarbejde med Cecilie Bahnsen, som gav sit bud på den ikoniske #101 T-shirt.

Alle kjolerne fra det nye designsamarbejde er onesize og kun kan købes i Nørgaard Paa Strøget i København. 

Relaterede artikler