9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i
Foto: Imaxtree
ELLE guider

9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i

af Pernille Hammershøj Madsen, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 26/02/2021
Er der noget, som altid er en god investering, så er det en taske, du ved holder år efter år – en taske, som både er cool, men også klassisk, og en taske som du aldrig bliver træt af. Læs med, når ELLE guider dig til 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i – både nu, men også om 10 år.

En god kvalitetstaske kan holde et helt liv (og endda oftest gå i arv), så selvom det kan gøre lidt ondt på pengepungen, så er en klassisk designertaske en investering, som holder! Herudover kan du altid sælge tasken videre, hvis du selv skulle blive træt af den.

Gode, vedligeholdte designertasker kan oftest sælges til halvdelen af købsprisen, og endda nogle gange langt over den originale købspris – så ja, en designertaske ér en investering!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, kan det være en god ide at gå efter en taske i en mørk og klassisk farve, som for eksempel koksgrå, navyblå, bordeaux eller mørkegrøn. De mørke farver er nemlig ”sikre”, men samtidig skiller de sig ud fra mængden af sorte tasker.

Læs også: ELLEs martsnummer er på gaden + det nye ELLE Decoration

I galleriet herunder har vi samlet 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i – måske de endda giver gevinst på kontoen i sidste ende?