Fies favoritter 10 styles til festivallooket på budget

Foto: Pia Winther / PR

NorthSide er allerede i fuld gang, og Tinderbox og Roskilde Festival er lige om hjørnet. Og selvom festivaler ofte er lig regn og mudder, kan man jo stadig godt se ud fra sin bedste side.

Stropkjolen er et absolut must at have med på festival, da den er praktisk og let anvendelig. Brug den fx med en t-shirt under eller en striktrøje udover til senere ud på aftenen.

De klassiske denimshorts er også perfekte til det ultimative festivallook – sæt evt. en badedragt under, for så er du klar at blive kølet ned, hvis det bliver for varmt, og ellers giver det dig også bare et lidt mere sporty udtryk i dit look.

Læs også: Shoppegalleri: 10 feminine toppe til sommergarderoben

En god ansigtsspray er også et must, så du kan blive frisket op og din makeup kan holde hele dagen. Den fra Bioderma indeholder endda også solfaktor, så du samtidig bliver beskyttet mod solen.

Og så med et par gode sneakers og solbrillerne på plads, er du nærmest good to go. Tilføj gerne lidt gyldne smykker og en god praktisk taske – her er en stråtaske, der både fungerer i hånden og på armen, helt perfekt.

Læs også: Her er den ultimative guide til vellykket selvbruner

Se med i galleriet nedenunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, har samlet sine 10 favoritter til det perfekte festivallook. Og så er der ellers bare at sige god fornøjelse!

10 styles til festivallooket

Relaterede artikler