10 klassiske efterårsstyles
Foto: @johannebrostroem og PR
Johannes favoritter

10 klassiske efterårsstyles

af Johanne Brostrøm 6/10/2021
Efterårssæsonen kalder på gode basicstyles, som kan kombineres på kryds og tværs. Fokusér på gode materialer, et cool snit og nogle fine detaljer. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 klassiske styles, der giver et minimalistisk og cool efterårslook.

Efteråret er over os, og det betyder lag på lag og gode materialer. De oversize silhuetter skaber et casual udtryk, så du kan med fordel gå efter et boxy snit, når du skal investere i de eviggyldige klassikere såsom blazeren, t-shirten, skjorten eller strikken.

Læs også: Sådan styler du bedst din hvide t-shirt

Style dine klassikere med et par cool jeans og et par lange støvler, og lad enkle accessories som tasken med dens snoede hank og de skulpturelle hoops være prikken over i'et til dit outfit.

Såfremt du også fortrækker det minimalistiske udtryk til aftenbrug, er den smukke kjole fra Cos helt perfekt! Det diskrete cutout tilfører et råt tvist, og med de enkle hoops, en lille hæl og lidt farve på læberne er du good to go!

Se med i galleriet herunder, når ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, deler sine favoritter til det perfekte, klassiske efterårslook.