Siws favoritter: 10 items til det sydlandske sommer get-away

Foto: PR

Florlette kjoler, hør-materialer, ståhatte og massevis af fugt til huden – sådan pakker jeg oftest min kuffert når turen går syd på – og i år er ingen undtagelse.

Jeg elsker alt fra shorts til kjoler og nederdele i hør-materiale. Det er virkelig mit go-to når jeg er under varmere himmelstrøg, da hør er den perfekte kombination af casual og cool. Det skønne sæt fra Sleeper ville jeg elske at dase i ved morgenstund hele min ferie igennem, og samtidig ville jeg hoppe i det, tilsat en hæl og en fin taske henad aftentimerne.

Et andet must have jeg altid har med mig, når jeg rejser sydpå er smykker. De er perfekte til at spice et ellers neutralt og afslappet ferielook up. Jeg drømmer om, at i føre mig den smukke kæde fra Maanesten, hvis detaljer emmer af mystik og små fortællinger.

Den prikkede, valsende kjole vil jeg hoppe i, når de gyldne aftenstråler titter frem og den iskolde rosé er skænket – og allerhelst ville jeg style den med en cardigan og bare tæer, mens jeg nyder en smuk solnedgang.

Læs også: Herre-inspirerede sommerskjorter

Se med i galleriet nedenfor hvor ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har samlet sine 10 favorit items til turen sydpå:

sydlandske-favoritter-elle-dk

Relaterede artikler