Spottet på Instagram: Herreinspirerede sommerskjorter

Foto: MEGA

Et nyt item har sneget sig ind i influencer-garderoben, eller måske endda snuppet fra Instagram-kæresten; nemlig den velkendte herreskjorte, der netop nu boomer frem hos influencerne i sommervarmen. Og netop den herreinspirerede sommerskjorte er både luftig, komfortabel og mulighederne for at style den på forskellig vis er uendelig – what’s not to like?

Style skjorten med et par shorts, flip-flops og en bøllehat og skab herigennem et cool, afslappet ferielook perfekt til strandture, jordbærpluk og afslapning, her som den tyske influencer Caroline Daur:

Rejser du på storbyferie så kombiner gerne skjorten med sneakers og et par løse shorts eller en nederdel. Tilsæt med fordel en top og lad skjorten stå åbent. Skab herigennem et praktisk, fleksibelt og afslappende look hvor, skjorten får funktion som en overtrøje, der kan smides, når temperaturerne bliver for høje. Og så er der ellers blot tilbage, at gå på opdagelse i de mange storby-gader, ligesom danske influencer, Emili Sindlev, for nyligt gjorde det i Italien:

Skal du til middag, ud at drikke drinks eller til en tredje festlig anledning, så tilføj en nederdel og et par hæle til skjorten og skab et sofistikeret look med et sexet twist. Netop en kombination der ses på den norske influencer, Janka Polliani, nedenfor, der for nyligt havde i ført sig dette look i Paris:

Læs også: 10 florlette sommerkjoler

Har du mod på at tilføje en herreinspireret sommerskjorte til din garderobe, så se med i galleriet nedenfor hvor ELLEs Fashion Coordinator, Siw Melchiorsen, guider dig til hvor du skal gå på jagt efter det trendende item:

herre-inspirerede-skjorter

Relaterede artikler