Victoria’s Secret Angels på Coachella: Se modellernes 26 bedste festival-looks

Foto: romeestrijd

Vi kender bedst de billedskønne engle fra Victoria’s Secret fra catwalken, hvor de iført det smukkeste lingeri fortryller hele verden med deres lange ben og fuldendte looks.

Og når nogle af verdens smukkeste modeller ikke er på arbejde på catwalken, ja så er de naturligvis at finde på de hotteste locations i verden. I weekenden hed must-be stedet Coachella, hvor engle som Lais Riberio, Romee Strijd og Elsa Hosk nød fritiden og nogle af tidens allerstørste artister.

For på årets absolut mest hypede festival sværmede Victoria’s Secret modellerne rundt i outfits, der får dit eget planlagte Roskilde Festival-look til at ligne noget, du måske bør genoverveje.

Læs også: Se de 5 vilde, costumized Balmain-looks Beyoncé indtog Coachella i

Dog synes særligt én model at mangle i Victoria’s-crewet henover weekenden - nemlig Josephine Skriver. Et kig på Josephines Instagram viser dog, at den danske skønhed fyldte 25 år lørdag den 14. april, og at hun i den forbindelse valgte at fejre sin fødselsdag med familien på en caribisk ferie i den Dominikanske Republik.

Ikke en dårlig trøstepræmie - og vi må vente og se, om Josephine tilslutter sig resten af det smukke modelcrew i næste weekend, hvor 2. del af Coachella løber af stablen i Californien.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvad enten modellerne er at finde på de internationale catwalks eller på årets festival, så er intet altså overladt til tilfældighederne – og i galleriet nedenfor kan du se model-elitens 26 bedste (og gennemførte) festival-looks fra weekendens Coachella:

Victoria’s Secret Angels på Coachella: Se modellernes 26 bedste festival-looks

Relaterede artikler