Jubilæum Victoria Beckham fejrer 10-års jubilæum

Foto: MEGA.

For 10 år siden var Victoria Beckham ’bare’ navnet på en særdeles kendt forhenværende Spice Girl, som i øvrigt var gift med en af verdens mest kendte fodboldspillere, David Beckham. Jo jo, Victoria Beckhams navn var kendt, men det var ikke et brand.

Hvad vi ikke vidste tilbage i 2008, var, at Victoria netop var i gang med at designe sin første ’ready to wear’-kollektion i eget navn. Tiden som sangerinde var forbi – og selv om vi stadig den dag i dag knuselsker Spice Girls, så var det vist heller ikke ligefrem Victorias klang, der solgte flest plader. Sorry Posh!

Victoria Beckham lancerede i 2008 sin første kollektion, og selv om mange i første omgang stillede sig kritisk overfor kendissens smag og evner ud i modedesign, så må vi vist nok alle bøje os i støvet og indrømme, at hun havde noget genialt på bedding.

Det kan være en udfordring, når kendisser kaster sig ind i modebranchen. For kan de mon i virkeligheden noget, eller bruger de bare deres navn? De samme spørgsmål rejste sig, da The Beatles’ Paul McCartneys datter, Stella McCartney, i slutningen af 1990’erne ville være designer.

Læs også: Business of Fashion Modebranchens 500 mest indflydelsesrige personer anno 2018.

I dag har både Stella og Victoria dog for længst gjort kritikerne til skamme og bevist deres talent.

Victoria Beckham er et respekteret og anerkendt brand, som udover i mærkets flagship-butikker også er at finde på luksusonlinesider som Mytheresa.com og Net-a-porter.com, hvilket er en blåstempling i sig selv.

Meget har ændret sig siden brandets start i 00’erne, hvor Victorias eget look ikke altid var lige klassisk. Heldigvis har Victoria dog beholdt to ting igennem alle årene – sin humor og selvironi. Og hvis ikke hendes tidligere t-shirts statements som ”Fashion stole my Smile” og ”It’s a Dark but Happy Place” beviser dette, så tror vi nok, at nedenstående video, som Victoria har lavet i samarbejde med britisk Vogue i anledning af jubilæet, skal overbevise dig:  

Og videoen er da heller ikke det eneste samarbejde mellem Victoria og Vogue lige pt. Britisk Vogues oktober 2018-issue prydes nemlig af hele familien Beckham. Det er første gang, at Hr. og Fru Beckham lader sig fototgrafere til et magasin med alle deres fire børn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

3. Sep, 2018 kl. 9.29 PDT

 

Her på ELLE ønsker vi Fru Beckham stort tillykke med jubilæet. Vi glæder os til mange flere år med Victoria Beckham både som person og brand.

Relaterede artikler