Samarbejde Verdens mest ikoniske jeans-brand lancerer samarbejde med Lego

Foto: PR

I Legos legende univers kan du følge byggeanvisningerne nøje, eller du kan slå dig løs og bygge noget ud fra din fantasi. Det er den ultimative platform for udvikling, kreativitet og eksperimentering - tre egenskaber, som bestemt også gør sig gældende indenfor modeuniverset.

Nu bliver de to universer forenet - når to ikoniske mærker slår sig sammen i et helt nyt samarbejde, som både Lego- og modeelskere kan se frem til.

Der er selvfølgelig ikke tale om et hvilket som helst brand... For hvilket brand skulle passe bedre til det legende Lego-univers end modeverdenens helt egen denim-dronning Levi's? 

De ikoniske mærker ønsker sammen at skabe noget nyt og specielt, som med sin genkendelighed kan hylde selvudfoldelse, kreativitet og nostalgi for alle - på én og samme tid. 

Samarbejdet består i en kollektion, hvor Levi's velkendte denim-jeans og -jakker samt sweatshirts og accessories bogstaveligt talt bliver forvandlet til tomme lærreder for Legos farverige brikker.

Læs også: Ikea hopper med på modetrend inspireret af Jacquemus - men til en brøkdel af designerprisen

For at samarbejdet har kunne lykkedes, har Lego produceret den første fleksible Lego-byggeplade, som er en bøjelig silikoneplade, der er syet direkte på tøjet.

Ja, selv Levi's ikoniske lædermærke på bagsiden af bukserne - hvor man altid leder forgæves efter størrelsen, når man er på Levi's-vintagejagt - er blevet lavet om til en rød Lego-byggeplade. På den måde kan man skabe sine egne, costumized jeans, jakker og accessories med nogle små mosaiklignende Lego-fliser, som man kan klikke på byggepladerne, i det design man ønsker. Det betyder selvfølgelig også, at du kan ændre designet på dine jeans fra dag til dag alt efter dit outfit, eller hvilket humør du er i. 

Kollektionen tager udgangspunkt i Legos velkendte farver rød, gul, grøn og blå, som også kan ses på både jeans og jakker i forskelligfarvede knapper. 

Læs også: H&M lancerer designsamarbejde med skarp italiensk skrædderduo

Hvis du har en forkærlighed for Lego eller mangler et par nye yndlings Levi's-jeans, kan du finde kollektionen online og i enkelte fysiske butikker fra d. 1. oktober 2020. 

Du kan indtil da se alle de cool Levi's x Lego-items i galleriet herunder. 

LEGO x Levis

Relaterede artikler