Se Josephine Skriver få sine allerførste Victoria's Secret-vinger

Foto: All Over Press

23-årige Josephine Skriver har officielt været en af de 16 Victoria’s Secret engle, siden brandet offentliggjorde det i februar 2016.

Josephine Skriver havde sin debut hos Victoria’s Secret i 2013 og har siden da været i deres fold, dog uden vinger … Men nu får hun endelig sine første vinger, og de er helt fantastiske!

Læs også: Josephine Skriver: "Derfor sletter jeg billeder med under 20.000 likes"

Josephine Skriver har selv lagt to billeder op på sin instagramprofil, hvor hun er i færd med at prøve sine første vinger til en fitting. Og det er ikke små vinger hun har fået, men derimod nogle virkelig store og flotte vinger, der går helt ned til gulvet … Til det ene billede skriver hun:

“Tager mine første vinger på nogensinde!! Jeg er så begejstret, at jeg er ved at eksplodere! En million gange tak @victoriassecret @ed_razek @insta_bobb @jen_king og alle andre, der altid har troet på mig!! ❤️❤️❤️ #VSHoliday”

Victoria’s Secret har også delt Josephine Skrivers billede, hvor hun prøver sine første vinger, med teksten:

”Det øjeblik, hvor en engel får sine vinger … @josephineskriver får tilpasset sine første vinger nogensinde på settet til vores holiday-reklame”.

Læs også: Victoria's Secret-engel er blevet gift i paradis

Vi kan slet ikke vente med at se smukke Josephine Skriver gå ned af catwalken med sine første vinger på! Vi er sikre på, at vi ikke kan undgå at blive lidt rørte ...

I galleriet kan du se Skriver med sine første vinger og gense nogle af hendes bedste Victoria’s Secret øjeblikke.

Josephine Skrivers bedste Victorias Secret øjeblikke

Relaterede artikler