Trend Se hvordan de største influencere har taget muslinge-trenden til sig

Muslingesmykker er et hit
Foto: Instagram - @mariakragmann / @mathildegoehler

Traditionelt set har muslingesmykket mest af alt hørt hjemme på hylden i den lokale souvenirbutik sammen med de øvrige ferieklicheer fra 90’erne såsom hennatatoveringer og tåringe. Nu har natursmykket dog fundet vej til smykkeskrinet, og kan oveni købet bryste sig af at være sæsonens nye must-have item. 

Muslingetrenden blev først set på catwalken hos det italienske modehus Prada, men efterfølgende har et hav af designeren gjort dem kunsten efter, hvilket har resulteret i, at butikkerne lige nu bugner af havfruesmykker.

Blandt danske mærker, som har taget trenden til sig, kan eksempelvis nævnes Anni Lu, Sophie Bille Brahe og det nye mærke Rochelle, som Katrine fra bloggen WEAREMAD står bag.

Psst... Du kan få et meget mere detaljeret indblik i Rochelles muslingekollektion her, hvor vi har lavet et videointerview med designeren. 

Trenden er da heller ikke gået forbi næsen på de danske influencers, som ivrigt er hoppet med på bølgen.

Henover sommeren er blogger og stylist Josefine Haaning Jensen eksempelvis flere gange blevet set iført de fine skaller side om side i knyttede chokers og fine ankelkæder.

 

 

 

 

 

Blogger og influencer Freja Wewer er naturligvis også hoppet med på vognen. Her iført den fineste muslinge-choker sat sammen med en anden af sæsonens store trends, chunky guldsmykker. 

 

 

Og her ses blogger og influencer Anne Johannsen med en smuk guldindfattet musling om halsen. 

 

 

Den nye dronning af skalsmykkerne Katrine Krogh fortjener naturligvis også en plads på listen. Her er hun iført øreringe og halskæder fra sin egen muslingekollektion Rochelle.  

 

 

En anden blogger, der kan skrive designer på CV'et, er Maria Kragmann som står bag det nye mærke M-KAE, som udover tøj også byder på en række smukke muslingesmykker.

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke kun de danske bloggere, der er med på trenden. Model Celine Bramsen og ELLEs forsidemodel denne måned, Mathilde Gøhler, rocker nemlig også muslingechokeren på fineste vis.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler