Smykketrend Du skal kende Rochelle - det nye danske brand bag de populære muslinge-smykker

“‘Rochelle’ er følelsen af sommer” - og hvem vil ikke gerne have sommer hele året? Efter den nu hedengangne og brandvarme sommer, har vi faktisk næsten vænnet os så meget til nær-tropiske tilstande, at vi egentligt godt kan forlige os med tanken om at skulle danse om et palmetræ til jul iført klipklappere, frem for de tykke uldsokker og have sand mellem tæerne frem for sne. Men, selvom klimaguderne varsler noget andet, er det nok ikke helt dér den globale opvarmning er endnu, trods alt… 

Derfor er vi ret vilde med, at der alligevel findes et lille kneb til at få sommeren til at vare lidt længere uden kritiske klimaforandringer… men også lang tid efter at klipklapperne er havnet bagerst i skabet, og striksweateren er fundet frem (for indrøm det nu bare: du har jo savnet den!) 

Og hemmeligheden bag den vedvarende sommerstemning: Muslingesmykker! 

 

SHOP ONLINE  @cestrochelle #cestrochelle

Et opslag delt af C ' E S T R O C H E L L E (@cestrochelle) den

27. Aug, 2018 kl. 12.13 PDT

De fine skaller, konkylier og søsneglehuse er nemlig (stadig) den helt store trend, og spottes overalt som store, forgyldte vedhæng i halskæder, side-om-side i knyttede halschokers og ankelkæder og som øreringe. Og selvom det umiddelbart er accessories, der sender associationerne på himmelflugt til billige og halvkiksede charterferier til Kreta i start-90’erne, så er skalsmykkerne, som så meget andet vi i øvrigt også dømte ude og forsvor med eder og korsets tegn ved årtusindeskiftet (læs; buffalos, nylonbukser, croptops og fuld denim) tilbage - og smukkere end nogensinde! 

Skallerne er skyllet op i kollektionerne hos flere af de store internationale modehuse som Loewe og J.Crew hen over sommeren, ligesom konkylierne har fundet vej til smykkekollektioner hos Sophie Bille Brahe, Anni Lu og overalt i streetstyle billedet. 

Kort sagt; skalsmykkerne kommer i alle former og prisklasser, og ét af de brands der har specialiseret sig netop i de sommerlige smykker er det nye danske brand, Rochelle

Stifteren af Rochelle hedder Katrine Krogh, og hun fik inspirationen til sin muslinge-kollektion allerede inden sommervarmen satte ind; nemlig på sine mange rejser til Bali, Thailand og Marokko, hvor hun så sit snit til at følge sin drøm og skabe smykker, der emmede af sol, sommer og strand, og kunne bringe lidt af feriestemningen med hjem til Danmark, der (til trods for en ualmindelig venligtsindet sommer) ofte viser sig fra en temmelig grå og ueksotisk side. 

Og Katrine ramte plet! Rochelle blev lanceret i august i år og første kollektion var allerede stort set udsolgt efter en uge. 

I videoen nedenfor kan du møde Katrine, der fortæller om ideen bag Rochelle.

Instruktion og interview: Rose Maria Boelsmand, Video og klip: Kavian Borhani

Du kan shoppe Rochelles smykker på webshoppen her.

Følg Rochelle på Instagram her. 

Relaterede artikler