Beyoncé x adidas Se Beyoncés første teaser for sit nye samarbejde med adidas

Foto: MEGA

Den 4. april 2019 kunne adidas annoncere, at de har valgt at lave et samarbejde med hele verdens Queen B og annoncerede også, at samarbejdet blandt andet ville inkludere en relancering af hendes tidligere tøjkollektion ’Ivy Park’ samt nye sneakers, sportstøj og hverdagstøj.

Om det nye samarbejde med adidas, udtaler Beyoncé blandt andet at: ”Dette partnerskab er en fantastisk mulighed for mig” og tilføjer, ”adidas har tidligere haft stor succes med at skubbe til de kreative grænser. Vi deler en filosofi, som sætter kreativitet, vækst og socialt ansvar i spidsen for erhvervslivet. Jeg glæder mig til at relancere og udvide Ivy Park på en global skala med en tidligere bevist, dynamisk leder.”

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og nu har vi så endelig(!) fået et sneak peek på, hvordan noget af samarbejdet kommer til at se ud - Beyoncé lagde nemlig billeder på sin Instagram-profil den 26. april, hvor hun ligger på en kæmpe bunke af sko i ført en rød bodysuit fra adidas:

Og mon ikke det røde bodysuit og nogle af skoene på billederne er fra det nye samarbejde?

Læs også: ’Homecoming’-dokumentaren af Beyoncé var bare den første ud af i alt tre dokumentarer

Med det sneak peek fra Beyoncé, krydser vi alle vores fingre for, at der ikke kommer til at gå særlig lang tid, før vi får hele samarbejdet at se og relanceringen af Ivy Park, og så vi kan få fingrene i det…

Relaterede artikler