Rygterne svirrer ’Homecoming’-dokumentaren af Beyoncé var bare den første ud af i alt tre dokumentarer

Foto: MEGA

Da Netflix den 7. april 2019 teasede for en ny dokumentar med navn ’Homecoming’ gik internettet amok - for kunne det måske være en dokumentar om musikikonet Beyoncé? I hvert fald skulle man ikke vente særlig længe, for dokumentaren var sat til at premiere på Netflix allerede 10 dage senere, den 17. april.

Dagen efter, den 8. april, fik Beyoncés fans sig så en en af de bedre nyheder – for det var nemlig en dokumentar om Beyoncé, der ville komme på Netflix den 17. april.

Dokumentaren viser hele Beyoncés optræden på Coachella i 2018, også kaldet ’Homecoming’, eksklusive interviews og bag-om-scenen-klips, hvor vi ser Beyoncé og hendes crew gøre sig klar til den længeventede optræden på Coachella-scenen.

Vi får endnu engang et bevis på, at Beyoncé er en ægte powerkvinde, der arbejder benhårdt hele vejen igennem.

Læs også: Rodarte sætter en ny standard for mode og tilbyder kollektion i størrelse 4 x XL

Men ’Homecoming’-dokumentaren var åbenbart kun begyndelsen på et samarbejde mellem Beyoncé og Netflix – ifølge Harper’s Bazaar er der nemlig to projekter mere i vente.

Og de to næste dokumentarer kommer ligesom ’Homecoming’ også til at handle om Beyoncés liv og musikkarriere.

Psst… De tre projekter skulle efter sigende være cirka 400 millioner kroner værd i alt – wow!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det lader også til, at det ikke kun var Netflix, som var interesseret i et dokumentar-projekt med Beyoncé. Ifølge Variety, var HBO nemlig også meget interesseret i projektet, og med god grund, da det er dem, der har udgivet hendes tidligere projekter; ’Lemonade’-filmen i 2016, hende og Jay-Zs ’On the Run Tour’-koncert i 2014, og hendes dokumentar ’Life Is But a Dream’ i 2013.

De valgte dog at bakke ud af dokumentar-projektet, da Netflix tilbød Beyoncé et højere beløb, end hvad de ville.

Læs også: Her er kendissernes bedste looks fra Coachella 2019

Vi kan slet ikke vente med at se, hvad Netflix og Beyoncé har i ærmet til os næste gang, og hvis du endnu ikke har fået set ’Homecoming’, er det bare med at komme i gang! Du er garanteret gåsehud hele vejen igennem…

Og er du, ligesom os, vild med at se Beyoncé optræde og hendes smukke on-stage outfits? Så har vi i galleriet nedenunder samlet nogle af hendes smukkeste koncert-outfits gennem tiden.

Se Beyoncés flotteste koncert-outfits igennem tiden

Relaterede artikler