Meghan Markle Se alle Meghan Markles 32 looks fra den royale Australien-tour, og læs hvem der står bag

Foto: Ritzau/Scanpix

Den britiske prins Harry og hertuginde Meghan Markle er netop nu på vej hjem til London, efter deres 16 dage lange Australien-tour, der desuden tog parret over Fiji, Tonga og New Zealand.

Det har været et særdeles begivenhedsrigt år for det unge par. Den 19. maj 2018 sagde parret ’I Do’ ved et storslået royalt bryllup i St. Georges kapel ved Windor Castle, og mandag den 15. oktober 2018 kunne Kensington Palace så meddele, at hertuginden venter parrets første barn.

Ved du i øvrigt hvem, der får forældremyndigheden over Harry og Meghans barn?

Dagen efter offentliggørelsen af graviditeten skød parret den 16 dage lange Australien-tour i gang. Her fik hele verden desuden det første glimt af Meghan med den spirende baby-bule.

Læs også: 12 items a la den sofistikerede Meghan Markle.

Og siden da har vi fået mange smukke glimt af den vordende mor. Meghan Markle har i den grad domineret overskrifterne de sidste 16 dage, og når vi ser tilbage på hendes rejsegarderobe, forstår vi godt hvorfor.

Meghan Markle er nemlig en dame med særdeles god smag. Vi har både set den 37-årige hertuginde i jeans og sneakers, men også i aftenenkjoler. Der har i sandhed været noget for enhver royal modeelsker.

Den 1. november markerer slutdatoen for parrets tour, og hverdagen (så meget hverdag der nu er, for en prins og hertuginde) banker atter på i London. I den forbindelse ser vi tilbage på alle Meghans 32 looks fra rejsen til Australien, Fiji, Tonga og New Zealand.

Læs også: Her er designeren bag Meghans modige smykkevalg.

Kan du ikke stille din mode-nysgerrighed længere – så scoll igennem galleriet og det ene smukke look efter det andet.

Psst! Vi guider dig også til, hvem der står bag Meghans 22 af klæder.

Se alle Meghan Markles 32 looks fra den royale Australien-tour

 

Relaterede artikler