Victoria's Secret Her er de 18 nye modeller, der skal gå Victoria's Secret show 2018

Foto: The Mega Agency

Hvis der er et show, der er et af de mest prestigefyldte af slagsen - og det næsten lige meget hvem, du spørger i modebranchen - så er det Victoria’s Secrets årlige modeshow.

Hvert år drømmer en ny skare af håbefulde modeller om at komme igennem nåleøjet og blive en del af det eftertragtede Victoria’s Secret line-up, men der er kun ganske få pladser.

Det kommende Victoria’s Secret show, der løber af stablen til november, byder traditionen tro på en række velkendte ansigter i form af de 14 Victoria's Secret "angels", som blandt andre tæller Adriana Lima, Elsa Hosk og vores egen Josephine Skriver. Derudover er en heldig håndfuld nye modeller blevet inviteret med på catwalken, og det er netop blevet afsløret hvem disse ”first-timers” er.

En af de modeller, som har været heldig nok til at sikre sig en plads på den eftertragtede catwalk, er den canadiske model Winnie Harlow, som blev kendt efter sin medvirken i tv-programmet ’America’s next topmodel’.

Læs også: Sådan har Victoria's Secrets modeshow udviklet sig de sidste 10 år

Winnie afslørede den glædelig nyhed i et rørende Instagram-opslag, hvor hun beskrev nervøsiteten inden castingen, og hvor enormt beæret hun var over at have fået muligheden for at gå til audition. Desuden takkede hun alle dem omkring sig, som har været medvirkende til hendes succes.

Hun lagde desuden en video op, der viste det store øjeblik, hvor hun finder ud af, at hun er udvalgt til at deltage i det prominente Victoria’s Secret show – en drøm var tydeligvis gået i opfyldelse for den 24-årige model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Og på trods af sin unge alder har Winnie Harlow allerede gjort et stort indtryk på verden. Modellen har været ekstrem åben omkring sin hudsygdom Vitiligo, som forårsager mælkehvide plamager i huden og har herigennem inspireret folk med samme lidelse til at hvile i sit udseende og desuden bevist, at skønhed kommer i mange forskellige afskygninger. 

Winnie er ikke den eneste af de nye Victoria's Secret-modeller, som har valgt at dele sin lykke over at være blevet valgt til at gå det prominente show på deres Instagram-profiler. Faktisk så har alle de nyeste medlemmer af VS-familien valgt at annoncere nyheden på det sociale medie - men hvem ville ikke også det?

Se hele listen over de 18 nye Victoria's Secret-modeller, som skal være en del af årets Victoria's Secret Show

1. Sadie Newman 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2. Sofie Grace Rovenstine 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

3. Dukie Thot 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

4. Kelsey Merritt 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5. Lorena Ray

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

6. Cheyenne Maya Carty 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

7. Josie Canseco 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

8. Allanah Walton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

9. Mayowa Nicholas 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.  Isilda Moreira 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

11. Sabah Koj 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12. Yasmin Wijnaldum 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

13. Maia Cotton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

14. Iesha Hodges 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

15. Mélie Tiacoh 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

16. Myrthe Bolt 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

17. Willow Hand 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor årets Victoria's Secret show skal afholdes, men efter at brandet valgte Kina, nærmere betenget Shanghai, som location sidste år som følge af åbningen af mere end 26 butikker i landet, kunne det godt tyde på, at de igen i år går efter en land, hvor de spår stor kommerciel succes for brandet.  

Relaterede artikler