Rihanna og Bella Hadid skaber ny trend på den røde løber

Foto: All Over Press

I tidens løb har celebrities svoret til mange forskellige looks på den røde løber. Vi har før set trends udfolde sig i stor stil såsom herrelooket, flagrende flæser, den lille sorte og naturligvis det store, røde skrud. Nu ser det ud til at en helt ny darling har indtaget den røde løber: nemlig solbrillen. 

Læs også: Rihanna præsenterer solbrille-kollektion for Dior

Megastjernen Rihanna og modellen Bella Hadid er blot nogle af de celebs, der nu sværger til looket som afskærmer deres smukke øjne med en mørk brille til deres rød løber-look. 

Begge celebrities bærer brillen med en vanlig rock-star attitude og resultatet er overraskende velfungerende. Bella Hadids runde John Lennon brille giver den klassiske sorte couture-kjole en funky kant, og Rihannas drøm af en brusende lyserød prinsessekjole bliver tilpas 90'er cool med den retro-inspirerede Matrix brille. 

Solbrillens praktiske funktion er en anelse uklar – er det mon fordi de har festet dagen før og nu gemmer de puffede øjne væk fra kameraernes blitz? Har de mon fået et bygkorn i øjet? Eller er det ganske enkelt et fashion-statement? 

Spørgsmålene er mange, men ét er i hvert fald sikkert: solbrillen på den røde løber er kommet for at blive. Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet brillens bedste øjeblikke på den røde løber fra Bella Hadid til andre store stjerner…

Her er hvad Rihanna og Bella Hadid har til fælles på den røde løber

 

Relaterede artikler