Rihanna præsenterer solbrille-kollektion for Dior

Foto: Dior

Sangerinde, it-girl, modeikon, modeformidler, kampagneansigt - kært barn har mange navne, og for Rihanna er der i den grad noget om snakken.

Den 28-årige sangerinde bliver nemlig ved med at markere sig indenfor mode, hvor hun for nyligt har lanceret 'Rihanna Fenty collection' for Puma og for nyligt præsenteret en skokollektion i samarbejde med ingen ringere end Manolo Blahnik. Og nu er turen så kommet til det franske modehus Dior. 

Læs også: Rihanna er den nye 'Dior-girl'

Rihanna er allerede brandambassadør for Dior, og sidste år i marts blev det bekræftet, at den populære popprinsesse var blevet udpeget som ny kampagnemodel for Diors 'Secret Garden' kampagne. Noget som Rihanna selv betegnende som "a big deal", da nyheden kom ud.

Efter en vellykket Secret Garden-kampagne, er det så netop blevet bekræftet, at Rihanna har designet en solbrille-kollektion i samarbejde med Dior. En solbrillekollektion, der har fået det simple, men meget signende navn for samarbejdet; "Rihanna".

Rihanna x Dior-kollektionen har et meget anderledes og futuristisk look, men Rihanna har allerede understreget kollektionens coolness, da hun for nyligt blev spottet iført et par fra kollektionen - men ja, er alt, hører næsten alt, hvad Rihanna gør ikke også bare under kategorien cool?

@badgalriri

Du kan selv bedømme den nye 'Rihanna'-kollektion fra Dior i galleriet, hvor vi har samlet alle kampagnebillederne af Rihanna samt alle de forskellige solbriller fra kollektionen.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem kollektionen.

Her er den nye Rihanna x Dior solbrille-kollektion

Relaterede artikler