Ny kollektion Populært dansk tøjmærke løfter sløret for nyt samarbejde med Drew Sycamore

Foto: PR

Du kender måske Drew for hendes rå og cool look, eller måske er du en ud af de mange lyttere, der har skrålet med på hitsangene "Perfect Disaster", "Take It Back" eller "I Wanna Be Dancing".

Sidst vi snakkede med den dansk/walisiske sanger var tilbage i september 2019, hvor hun efter en pause, der blev brugt til at finde ind til kernen af, hvem Drew er som menneske, sangskriver og artist, stod klar med singlen ”28”. Det kan du læse meget mere om HER.

Siden da har hun, sammen med nogle af SELECTED FEMME's erfarne designere, arbejdet på en kollektion med 8 styles, der lanceres torsdag d. 4. februar.

 

Kollektionen er designet for at inspirere kvinder til at omfavne deres kvindelige empowerment - og skabe selvtillid. Individualiteten og det personlige udtryk, som kollektionen repræsenterer, nuancerer i et nærmest vintage-agtigt look. Der er tydelige referencer til de maskuline sider med moderne, tidssvarende detaljer på alle styles samt nonchalante, oversized fittings. Og så er kollektionen selvfølgelig så bæredygtig som overhovedet muligt.

”At have god smag handler ikke så meget om at have det ‘rigtige’ på, men mere om dig og hvad du ønsker, at din garderobe skal repræsentere! Jeg tror aldrig, at det går af mode at investere i kvalitet og lang levetid!” fortæller Drew.

Læs også: Her er de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser

Kig med herunder, når ELLE giver dig et sneak peak af Drew Sycamore og SELECTED FEMME's nye kollektion. 

Drew Sycamore kollektion

 

Relaterede artikler