Notabene markerer 20 års jubilæum med ny kollektion

Foto: PR

Notabene markerer deres 20 års jubilæum med en fin SS17-kollektion, som har en helt særlig symbolik bag. Bag kollektionen er et ønske om at bringe den kærlighed og lykke, som ejer og designer Martin Friis føler for sin datter, videre til Notabenes kunder. 

Læs også: ELLE-redaktionen: Dét har vi på til modeuge - dag 2

Kollektionen, The Karlie Collection - a tribute to new beginnings, er nemlig opkaldt efter Martin Friis' datter, Karlie, som kom til verden i efteråret 2016 og markerer en ny begyndelse og starten på noget nyt og friskt.

For kollektionen betyder det nye materialer, farver og strukturer - og det klæder i den grad Notabenes designs. 

Blandt de nye styles kan du finde de fineste lyserøde loafers med både kæde- og pelsdetaljer samt sandaler med kontorvenlige hæle. Ruskind, pels, velour og læder er gennemgående materialer i kollektionen, som har en bred farveskala med alt fra lyserød og rød til grønlige og brunlige nuancer. 

Se også: Modeuge for alle: Her er de events, du kan komme med til

I forbindelse med lanceringen af den nye kollektion, afholder Notabene en reception torsdag den 2. februar fra kl. 16-18 i deres Concept Store på Kronprinsensgade 10. Så har du brug for et afbræk fra de mange shows under Copenhagen Fashion Week eller måske ønsker at tage del af modeugen, er Notabenes SS17-kollektion bestemt et kig værd.  

Kollektionen kan købes hos Notabene-forhandlere over hele landet og på webshoppen her

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk af den store (og ultrafine!) kollektion...

Notabene markerer 20 års jubilæum med ny kollektion

 

Relaterede artikler