Udstilling Manolo Blahniks skoudstilling på London-museum er sommerens must-see

Foto: MEGA

Hvis ikke du allerede i forvejen var bekendt med den spanske skodesigner, Manolo Blahnik, blev du det garanteret, da Mr. Big i bogstaveligste forstand friede til Carrie med et par Manolo Blahnik Hangisi i Royal Blue i Sex And The City filmen. 

Ikke forunderligt sagde hun ja (og vi ville til enhver tid gøre det samme, hvis vi blev præsenteret for sådan en skodrøm).

I dag er den 76-årige skodesigner stadig mindst lige på populær, som han hele tiden har været, og hans underskønne stiletter pryder efterhånden enhver influencer eller modeinteresseret fod på hele kloden.

Nu markerer spanieren så den livslange succes med en udstilling på museet, The Wallace Collection, der ligger midt i det centrale London. 

Læs også: Her er de 10 mest besøgte museer i verden.

Den 10. juni 2019 slog The Wallace Collection dørene op for udstillingen, der har fået navnet “An Enquiring Mind: Manolo Blahnik at the Wallace Collection”.

Udstillingen fremviser personligt udvalgte sko fra designerens egne arkiver – smukt fremstillet iblandt de gamle mesterværker, som ellers huserer på The Wallace Collection. Her får du altså en sjælden mulighed for at se 'creme de la creme' indenfor nutidig skodesign sammen med originale kunstværker.

Foto: The Wallace Collection

Udover den faste udstilling vil Manolo Blahniks fremvisning på The Wallace Collection akkompagneres af et program bestående af seks panel-talks.

De første to er allerede udsolgt, men du kan tilmelde dig de fire sidste, med titlerne ”Fashion or Art?”, ”Fashion and Power”, ”The Collector” og ”The Interior World” lige HER mod en billetpris på 165 kroner stykket.

“An Enquiring Mind: Manolo Blahnik at the Wallace Collection” er åben fra den 10. juni til 1. september 2019, så gå ikke glip af chancen, hvis du er i London over sommeren. 

Vil du smugkigge på udstillingen? Så scroll løs i galleriet herunder hvor vi har samlet en række billeder fra Manolo Blahniks sko i The Wallace Collections omgivelser:

Manolo Blahniks skoudstilling på London-museum er sommerens must-see

 

Relaterede artikler