Museum Her er de 10 mest besøgte museer i verden

Foto: MEGA

Det er aldrig nogen dårlig idé at lægge vejen forbi et museum, hvor du enten kan blive klogere på et specifikt emne eller blot suge til dig af kunst i verdensklasse.

Der er mange gode museer – både i Danmark og i udlandet – men enkelte museer får køerne til at strække sig i meter og atter metervis, fordi de er særligt populære.

”2018 Museum Index” har netop offentliggjort de 10 mest besøgte museer i verden - og du har dermed fået en anledning til at stoppe op og gøre regnskab over, hvilke museer du stadig har til gode, mens du samtidig kan sætte flueben ved de steder, du allerede har sat dine museum-interesserede ben.

Verdens mest besøgte museum har over 10 millioner besøgende om året – og vi kan vist godt allerede nu afsløre, at det ikke er hverken Louisiana eller ARoS.

Læs også: Det sker i juni… Psst! Opdateres løbende.

Ingen af de 10 mest besøgte museer i verden er danske, men det betyder bare endnu en undskyldning for en ny storbyferie.

I galleriet herunder har vi samlet 2018's 10 mest besøgte museer sammen med antallet af besøgende i 2018, så scroll løs og begynd planlægningen af din næste ferie:

Her er de 10 mest besøgte museer i verden

Relaterede artikler