Luksus secondhand online: Vestiaire Collective kommer til Skandinavien

Foto: PR

Hvis du ikke allerede kender den online markedsplads Vestiaire Collective, så er det med at spidse ører. 

Det franske website, hvor der handles med luksus secondhand og vintagevarer, har eksisteret siden 2009, og er kendt for at være den mest troværdige online markedsplads for køb og salg af designervarer i Europa - og nu kommer de også til Skandinavien! 

Læs også: Guide: Detox dit garderobeskab med disse 10 simple trin

På Vestiaire Collective kan du købe og sælge luksusvarer som tøj, accessories, smykker, sko og tasker fra alle de store designere til en lav kommission og en favorabel pris.

Fordelen ved at handle mærkevarer på Vestiaire Collective er, at de, i modsætning til mange lignende sites, har en grundig kvalitetskontrol.

Alle varer sendes først til fysisk kontrol hos deres hold af eksperter på hovedkontoret i Paris, hvor varen undersøges grundigt. Herved er du altid sikret, at den vare du modtager, er som beskrevet og 100 % ægte. Vestiaire Collective er nemlig aktive i kampen mod salg af kopivarer på internettet.

Lanceringen af Vestiaire Collective i Skandinavien, skydes igang med en online 'pop-up-butik', der åbner den 30. juni 2016.

Med til at lancere den nye online pop-up-butik, er nogle af de mest indflydelsesrige stilikoner fra Sverige og Danmark, bl.a. Pernille Teisbæk, Trine Kjær (Trine’s Wardrobe), Celine Aagaard, Marie Hinkær (Blame it on Fashion) og Columbine Smille.

I pop-up-butikken på Vestiaire Collective, kan du bl.a. købe items fra stilikonernes private garderober, og derudover vil du også kunne finde stilinterviews med pigerne. Naturligvis vil priserne i den nye online-butik være i lokale valuta, og der kan anvendes lokale betalingsmetoder. 

Læs også: Nike præsenterer ny Liberty-kollektion

ELLEs Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, mødte Vestiaire Collectives Co-founder, Fanny Moizant, til et interview omkring lanceringen af den nye skandinaviske online pop-up-butik.

Fanny gav i den anledning nogle gode råd til, hvordan du med fordel kan sælge ud af din garderobe på Vestiaire Collective:

1. Brug app’en, det gør det meget nemmere at sætte ting til salg, fordi du kan gøre det på farten og f.eks. kan tage billedet med det samme og uploade det direkte. Find appen her.

2. Sæt regelmæssigt ting til salg, så det ikke bliver en uoverskuelig opgave sidst på sæsonen. Selv rydder Fanny ud en gang hver eller hver anden måned.

3. Hver gang du har brugt noget i din garderobe, kan du vende bøjlen omvendt på bøjlestangen. Således kan du i slutningen af sæsonen nemt se, hvilke ting du ikke har gået med og sætte dem til salg.

Dét, som Fanny Moizant bedst kan lide ved at åbne butik i nye lande er, at der samtidig åbnes op for en helt masse nye brands, der normalt ikke er tilgængelige på de andre markeder. F.eks. vil der i den skandinaviske online-butik også kunne findes danske mærker som Ganni og Baum und Pferdgarten.

Vi glæder os helt vildt til, at den skandinaviske online-butik åbner den 30. juni, så vi trygt og nemt kan shoppe og sælge luksus secondhand på vores breddegrader.

Men indtil da, kan du både købe og sælge på Vestiaire Collectives internationale markedsplads, hvor der lige nu er godt gang i sommerudsalget!

Relaterede artikler