Guide: Detox dit garderobeskab med disse 10 simple trin

Foto: Sex and The City

Den 30. juni 2016 åbner det franske luksus-secondhand website, Vestiaire Collective, op for en ny skandinavisk online markedsplads.

I den anledning, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at få ryddet ordentligt ud i garderoben, så du kan komme i gang med at sælge og købe brugte skatte.

Læs også: Luksus secondhand online - Vestiaire Collective kommer til Skandinavien

Forestil dig, at dit skab kun indeholder tøj i høj kvalitet, som du elsker og som passer dig perfekt. Du vil spare så meget tid på tøjkriser om morgenen. Det vil være indbegrebet af skabshimlen. Det lyder utopisk, men det er det faktisk slet ikke, du skal bare have nogle simple råd til, hvordan du detoxer din garderobe.

'Praktisk minimalisme' er nøgleordet, når det handler om at detoxe din garderobe. Hvilket betyder, at du bør fokusere på det essentielle og det, du elsker, og så give helt slip på resten.

Med det for øje, har Vestiaire Collective lavet en 'Garderobe Detox Guide', og i galleriet nedenfor, har vi samlet 10 simple trin til, hvordan du detoxer din garderobe.

Vi ved godt, at det er lettere sagt end gjort at give slip på sit tøj, og ofte tænker du sikkert: ’måske kommer jeg til at gå med det en dag’.

I denne situation kan det være en god idé med en prøve-separation:

Tag de stykker tøj og sko, som du ikke er klar til at skille dig af med og put dem i en kasse under sengen eller i kælderen.

Du må gerne tage et stykke ud, hvis du skal bruge det. Men sandsynligheden for, at du glemmer alt om kassen er meget større, og så kan den passende komme med i din næste garderobe detox. Voilà!

I galleriet får du en 10-trins guide til, hvordan du nemt detoxer dit garderobeskab og laver plads til nyt:

Detox din garderobe

 

 

Relaterede artikler