Stjæl stilen Kendall Jenner fejrede sin 23-års fødselsdag iført dansk design

Foto: Ritzau/Scanpix

Kardashian/Jenner-klanen er normalt kendt for at gå all in, når det kommer til at fejre en mærkedag. Om der står jul, fødselsdag eller baby-shower i kalenderen er underordnet, men de misser i hvert fald aldrig chancen for at holde en overdådig fest med alt, hvad der dertil hører.

Og dog. Da næstyngste skud på stammen, Kendall Jenner, den 3. november 2018 kunne fejre sin 23-års fødselsdag, holdte hun det faktisk helt low key (i hvert fald sammenlignet med familiens normale fejringsniveau).

Jenner startede dagen med en cykeltur rundt i New York City – på lejede Citibikes – og den første del af fødselsdagsfejringen foregik i dansk design. Kendall Jenner havde nemlig parret sit afslappede look med en grøn læder- og pelsfrakke fra danske Saks Potts.

Foto: Ritzau/Scanpix

Frakken, der er en del af designduoens Kollektion 9, hedder Foxy Forest, og du kan stjæle Kendalls look ved at erhverve dig frakken til den nette sum af 11.495 kroner lige HER.

 

Saks Potts Foxy Forest frakke. Foto: Saks Potts

Saks Potts Foxy Forest frakke.

Da dagens cykeltur var forbi, trak Kendall Jenner sig tilbage i en privat lejlighed i New York, hvor hun, sammen med blandt andre Bella Hadid, fortsatte den afslappede fødselsdagsfejring med hjemmelavde tacos. Om aftenen slog Kendall og hendes gæster sig løs på Sing Sing Karaoke Bar i Manhattan-kvarteret Noho.

Læs også: Rapperen Cardi B spottet i frakke fra dansk design-darling.

Det er ikke første gang, den amerikanske it-girl kaster sin kærlighed på dansk design. Vi har tidligere spottet Kendall Jenner i designs fra Ganni og Designers Remix, og nu kan Saks Potts altså også sætte kryds ved at have klædt den 1.79 centimeter lange skønhed på.

Kendall Jenner i Ganni (t.v.) og Designers Remix (t.h.).  Foto: Ritzau/Scanpix

Kendall Jenner i Ganni (t.v.) og Designers Remix (t.h.). 

Noget tyder altså på, at LA-pigen, med de næsten 100 millioner Instagram-følgere, er begejstret for dansk design.

Hvem mon Kendall Jenner kaster sit dansker-crush på næste gang? Vi venter spændt.

Er du også blevet forelsket i Kendall Jenners afslappede fødselsdags-look? Så se med i galleriet herunder hvor vi guider dig til at stjæle looket.  

Kendall Jenner fejrede sin 23-års fødselsdag i dansk design

Relaterede artikler