Smykkedesigner Julie Sandlau lancerer bryllupskollektion

Foto: Julie Sandlau

Den danske smykkedesigner, Julie Sandlaus filosofi er at skabe moderne, luksuriøse smykker. Hvert smykke skal udtrykke en sofistikeret elegance, og nu når smykkerne nye højder, idet Julie Sandlau Wedding lanceres.

Julie Sandlau har i mange år haft en stor drøm om at lancere en kollektion med vielses- og forlovelsesringe, og nu er drømmen endelig blevet en realitet med Julie Sandlau Wedding. 

Læs også: Her er 14 par, der blev gift eller forlovet i 2018.

Den nye linje består af forlovelsesringe, ørestikker og vielsesringe til både kvinder og mænd. Alle smykkerne håndlaves på Julie Sandlaus egen fabrik i Vietnam, og fremstilles, ligesom mærkets Fine Jewelry, i 18 karat guld og hvidguld med brillant cut Top Wesselton diamanter.

Alle ringene er desuden prydet med uendelighedstegnet sat med 2 diamanter på indersiden af ringen, som er Julies signatur på alle vielses- og forlovelsesringe.

 

Foto: Julie Sandlau

Wedding-kollektionen er landet og forhandles nu i Julie Sandlaus 14 egne butikker i Danmark og Oslo til priser, der rangerer fra 5.900 kroner til 55.000 kroner.

Psst! Hvis du har bryllupsplaner og ønsker at se nærmere på det delikate sortiment, får du mulighed for det ved bryllupsmesserne i Aarhus søndag den 13. januar 2019 og i Aalborg søndag den 29. januar 2019.

Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet et udvalg fra Julie Sandlau Wedding-sortimentet:

Julie Sandlau lancerer bryllupskollektion

Relaterede artikler