Josephine Skrivers største Victoria's Secret-øjeblikke

Foto: Instagram @josephineskriver

Det danske stjerneskud, Josephine Skriver modtog forleden dag titlen som Victoria's Secret Angel. 

Denne titel er noget af det allerstørste, man kan opnå som model, så det er ikke ligefrem en titel, man kommer sovende til. 

Den første milepæl til at blive en Victorias Secret Angel, opnåede Josephine Skriver i 2013, hvor hun gik sit første modeshow for Victoria's Secret. 

Victoria's Secrets modeshow er et af de allermest hypede og eftertragtede i branchen, og det er kun de færreste af de mange håbefulde modeller fra hele verden, der får muligheden for at betræde catwalken til et Victoria's Secret show. 

Læs også: Med topmodellen Josephine Skriver til modeuge i København

Ikke desto mindre, fik Josephine Skriver denne chance i 2013, og greb den naturligvis uden tøven. 

I 2014 og i 2015 var hun igen at spotte til det hypede lingeribrands modeshow, og har det seneste år været med i flere af brandets store reklamer og kampagner. 

I lørdags, den 20. februar 2016 kunne hun så stolt meddele, at hun havde skrevet kontrakt og nu kunne kalde sig Victoria's Secret Angel.

Hun delte blandt andet den store nyhed på Instagram. Se hendes reaktion lige her! 

Foto: Instagram @josephineskriver

Til billedet skrev Josephine Skriver: 

''So overwhelmed with every happy emotion right now! I don't even know how to be in my own body! It still feels so insane the day is finally here! #NewestAngel #AngelJo thank you so much to the incredible team of @victoriassecret @ed_razek @nikitabaratta @michellepriano and all the rest! Thank you for making me a part of the VS Family!!! Flying on happiness right now!!!!!''

Læs også: Mandagsmuse: Josephine Skriver

Josephine Skriver er brandets nyeste Angel, og vi synes, at hendes navn pynter gevaldigt ved siden af navne som Helena Christensen, Tyra Banks, Gisele Bünchen, Heidi Klum, Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio  og alle de andre, der står, eller tidligere har stået på listen over Victoria's Secrets Angels. 

Om Josephine Skrivers nye titel siger direktør for Unique Models, Jesper Thomsen: 

”Josephine er den mest målrettede model jeg kender. Hun er ikke kommet sovende til noget, men har stille og roligt at arbejde sig op i en branche, der ellers er kendt for meget korte karrierer.  Vi bruger hende med rette som det største forbillede på, hvordan en modelkarriere skal køres. Der er ingen, som fortjener dette mere end hende. At blive Angel er det absolut største, som man kan opnå som model. Det er så fortjent, at Josephine er nået dertil.” 

I anledning af denne glædelige nyhed, har vi samlet en masse af Josephine Skrivers store Victoria's Secret-øjeblikke i galleriet. 

ELLE ønsker Josephine stort tillykke med den ærefulde titel! 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Josephine Skrivers bedste Victorias Secret øjeblikke

 

Relaterede artikler