Jason Wu har designet sin sidste kollektion for Hugo Boss

Foto: All Over Press

Jason Wu, den 36-årige designer, som er født i Taiwan, har de seneste fem år stået i spidsen for kvindekollektionerne ved Hugo Boss. Her har hans personlige signatur beriget kollektionerne, som har sat nye standarder for fashionabel og feminin beklædning.

Men nu, efter fem år, slutter Jason Wu’s æra ved Hugo Boss. Designeren, der udover at designe for Hugo Boss også er kendt for at designe kjoler til USA's tidligere førstedame Michelle Obama, vil istedet koncentrere sig fuldt ud om sit eget brand.

Derfor blev Jason Wu’s sidste womenswear kollektion præsenteret under modeugen i New York, og dette modeshow markerede altså hans afgang som Artistic Director for Boss Womenswear. Om sin beslutning udtaler Jason Wu:

”De fem år, jeg har været hos Hugo Boss, har været en spændende tid for mig. Jeg er særlig taknemmelig for hele Boss Womenswear teamet – for deres passion, deres dedikation og ikke mindst for de fantastiske modeshows og events, som vi sammen has skabt. Nu er tiden kommet, hvor jeg fuldt ud skal koncentrere mig om mit eget brand.”

Læs også: Kom med backstage til Copenhagen Fashion Week 

Jason Wu har siden juni 2013 sat sit personlige præg på kollektionerne og formet Boss Womenswear som vi kender det i dag.

Hugo Boss har endnu ikke offentliggjort, hvem der skal træde til i stedet for Jason Wu. 

Se Jason Wu's allersidste womenswear-kollektion for Hugo Boss i galleriet nedenfor.

Jason Wu har designet sin sidste kollektion for Hugo Boss

Psst... Mangler du en last-minute valentinsgave til kvinden i dit liv? Giv et ELLE-abonnement fra 150 kr. ved at klikke på banneret herunder.

Relaterede artikler