Kom med backstage til Copenhagen Fashion Week

Foto: Lasse Bak Mejlvang og Malou Freja

Efter at have overstået de skandinaviske modeuger i først Stockholm og Oslo og til sidst i København, er det nu de internationale modeuger, der banker på.

Lige nu er det New York Fashion Week, der er på modeagendaen, hvorefter London, Milano og Paris følger trop. 

Selvom vi primært er med fronrow, når de danske og internationale modeller rocker catwalken iført de nyeste kollektioner fra alverdens modehuse og designere, så er der mindst lige så meget at komme efter backstage før og efter et show. 

Timerne op til et show er naturligvis præget af en masse forberedelser i makeupstolen og hos de dygtige hårstylister, ligesom alle de sidste fittings bliver klaret, så modellerne og tøjet står knivskarpt i de få minutter, modellen viser det frem på catwalken.

Læs også: Uffe Buchard: "Hvis jeg skulle lave et modeshow, kunne jeg godt finde på at bede folk aflevere deres telefoner inden!"

Og lige præcis timerne op til og efter showet, hvor modellerne går af catwalken og designerne hyldes for den fremviste kollektion, har ELLEs modeuge-fotografer Lasse Bak Mejlvang og Malou Freja fanget med deres kameraer under den københavnske modeuge. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Kom med backstage under Copenhagen Fashion Week og shows fra Baum und Pferdgarten, Ganni, Freya Dalsjø, Cecilie Bahnsen og Oh! By Kopenhagen Fur i galleriet nedenfor...

Kom med backstage til Copenhagen Fashion Week

 

Relaterede artikler