Get used to it Jacquemus svarer på hadbesked med en regnbue af kærlighed

Foto: @jacquemus

Den franske modedesigner, Simon Porte Jacquemus, har tidligere modtaget hadefulde beskeder grundet sin seksualitet, men heldigvis har det aldrig holdt Jacquemus tilbage – tværtimod.

I februar valgte designeren for eksempel at fremvise sin 2021 sommerkollektion på sin Instagramprofil med seks forelskede LGBTQIA+-par.

Læs også: Valentinos kampagnebillede satte internettet i kog, men nu får de hadefulde brugere en opsang

Selvom den smukke kampagne modtog masser af kærlighed, så bød den desværre også på hadefulde beskeder, men heldigvis er det ikke noget, som har afskræmmet den succesfulde designer.

Han har nemlig fortsat med at poste søde billeder af ham og kæresten, og nu forlovede (tillykke!), og gentagne gange stolt vist, at ’love is love’.

Læs også: Dansk designfirma køber en hel skov for at blive klimaneutrale

Da Jaquemus for nyligt på sin story postede regnbueflaget, modtag han endnu en gang had, da en person valgte at kommentere på storyen med en bræk-emoji. Han havde dog det helt perfekte svar til personens ubetænksomme kommentar.

Jacquemus’ svar til personen bestod nemlig af en masse søde billeder af ham og sin forlovede med teksten ’get used to it’.

Foto: @jacquemus

 

Foto: @jacquemus

Foto: @jacquemus

Foto: @jacquemus

Læs også: Kate Winslet vil vise sin krop uredigeret i ny serie

Dette startede en kæmpe regnbue af kærlighed, da folk fra hele verden valgte at støtte op med masser af LGBTQIA+-kærlighedsbilleder - alle sammen med teksten ’get used to it.’

I galleriet herunder kan du se den store regnbue af kærlighed, som folk responderede med – og vi er vilde med det! Get used to it. ❤️

LGBTIQ+ regnbue af kærlighed - Jacquemus

Læs også: Ny film afslører mørkeside hos Balmain-designer

Relaterede artikler