Topmodel Gigi Hadid designer solbrillekollektion for Vogue Eyewear – og dedikerer den til New York City

Foto: Vogue Eyewear

Den 23-årige amerikanske topmodel, Gigi Hadid, har allerede to gange før designet kollektioner for solbrillemærket, Vogue Eyewear.

Og nu gentager de to parter succesen.

Gigi Hadid x Vogue Eyewear Special Collection tager os denne gang med til supermodellens yndlingsby: New York City.

Læs også: Net-a-porter fejrer Kvindernes Internationale Kampdag med t-shirt-kollektion designet af seks kvindelige topdesignere.

Kollektionen henter sin inspiration fra byens mangfoldighed og de mennesker, der bor i den pulserende stat. Gigi tager os med på en drømmerejse til ’The Big Apple’, og via kollektionen besøger vi både den retro-coolness og glamour, Manhattan byder på.

Foto: Vogue Eyewear

Hver solbrillemodel er designet og navngivet af Gigi selv og symboliserer et vigtigt øjeblik i hendes liv. Modellerne er for eksempel navngivet Soho, Lafayette og 23rd Street efter Gigis favoritsteder på Manhattan.

Kollektionen, der tæller 30 solbrille-styles, byder på lidt for enhver smag. Fælles for alle solbrillerne er dog, at de udstråler den højeste it-girlfaktor og kræver opmærksomhed.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Klassisk design møder futuristisk glamour, og du skal bare vælge, som du er til det chikke cateye-look eller det modige bud á la en futuristiske maskelignende solbrille.

Du kan se hele kollektionen i galleriet herunder – og shoppe den allerede nu lige HER.

Gigi Hadid designer solbrillekollektion for Vogue Eyewear – og dedikerer den til New York City

Relaterede artikler